Anmäl intresse

SÄLJSTART

Visning 25 mars,

klockan 17:00 – 18:00. Anmäl dig här

Välplanerade bostadsrätter i Vallentuna

Nu bygger Åke Sundvall BRF Smeden, 64 välplanerade lägenheter i närheten av Vallentuna Centrum i området Åby Ängar. Lägenheterna, ritade av ÅWL arkitekter, har alla balkong eller uteplats och är väl planerade och yteffektiva. Under huset finns fastighetens garage, vilket du enkelt når genom att ta hissen direkt från ditt våningsplan. Varje lägenhet har dessutom sitt egna förråd i källaren som även det nås enkelt med hiss.

Mer information om projektet kommer att läggas ut löpande. Anmäl ditt intresse nedan för projektet för att inte missa nyheter.

Projektinformation

Antal lägenheter: 64
Storlek på lägenheter: 1-3 RoK
Arkitekt: ÅWL Arkitekter
Säljstart : 25 mars 2020
Preliminärt tillträde: Våren 2021
Anmäl intresse

Visning och säljstart 25 mars!

Den 25 mars kl 17-18 kommer Brf Smeden att säljstarta genom en visning och presentation av projektet och dess lägenheter. Visningen sker hos Svenska Mäklarhuset i Vallentuna, Skördevägen 2. Löpande kommer mer information om varje lägenhet att presenteras på denna hemsida så att du kan komma väl förberedd till säljsstarten!

Åke sundvall
Åke sundvall

Njut det enkla livet i Vallentunas nya pärla

Fastigheten har noga planerats utifrån funktionalitet och social hållbarhet. De boende har sin egen privata sfär men kan samtidigt mötas när man vill på ett trevligt och aktivt sätt. Bjud dina vänner på lunch med efterföljande boule på innergårdens egna plan och fika därefter i den grönskande pergolan. Gillar du hellre att påta i rabatter finns möjlighet till det på gården, såväl som din egen balkong eller uteplats.

Åke sundvall

Det officiella spadtaget är nu taget!

Den 10 oktober 2019 hade vi ett första officiellt spadtag för våra 64 lägenheter samt för det äldreboende vi bygger i samma kvarter. Meverkande på spadtaget var förutom Åke Sundvall även Humana samt Vallentuna Kommun. Spaden med tre ”armar” hölls utav Åke Sundvalls VD Martin Sundvall, Kommunstyrelsens ordförande Parisa Liljestrand samt Anders Broberg, affärsområdeschef Humana Omsorg.

Läs mer om äldreboendet här.

Visa närliggande:

Kontakt

Maria Jansson

Maria Jansson

Ansvarig Mäklare


072-157 05 28

Tim Svalling

Tim Svalling

Projektchef


08-505 580 00

Bekvämt boende i Brf Smeden - anmäl ditt intresse idag!

Anmäl intresse