Anmäl intresse

Njut av det enkla livet i Vallentunas nya pärla

Det ska vara lätt att leva! I Brf Smeden är det enkelt att kombinera vardagsliv, aktiva helger i naturen och social samvaro på en och samma plats. Skapa ditt personliga hem i stilrena och välplanerade lägenheter, i en lugn och trygg miljö där ytor för gemenskap fått en alldeles speciell plats. Ta ett parti boule på gårdens egna utebana, fika tillsammans i den grönskande pergolan, gör tid för odling på balkongen eller uteplatsen – eller låt kreativiteten flöda i husets gemensamma hobbyrum ”Smedjan”.

Missa inga nyheter från Brf Smeden! Gör en intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad allt eftersom projektet framskrider.

För detta projekt har vi gjort hela säljprocessen helt digital. Du behöver inte träffa mäklare eller representanter från Åke Sundvall om du inte vill. Allt går att lösa genom att skicka avtal via post och att via telefon eller videomöte gå igenom planlösningar och projektets unika egenskaper. Längst ned på denna sida finner du nedladdningsbara filer som är viktiga beslutsunderlag vid köp av lägenhet i Brf Smeden.

Under rubriken Bostadsväljare finner du alla lägenheterna i Brf Smeden. Du kan se om lägenheten är reserverad eller ledig, se pris samt ladda ner bofaktablad. Om du har några frågor, tveka inte att höra av dig till projektets mäklare Maria, hon svarar mer än gärna på alla funderingar du kan tänkas ha! Se kontaktuppgifter längre ned på sidan.

Projektinformation

Antal lägenheter: 64
Storlek på lägenheter: 1-3 RoK
Arkitekt: ÅWL Arkitekter
Byggstartat: Maj 2019
Preliminärt tillträde: Våren 2021
Anmäl intresse

Välkommen på visning

Varför krångla till det? I Brf Smeden bor du bekvämt och problemfritt med omedelbar närhet till såväl natur som kultur och service. Boule på gården, vackra strövområden runt knuten och kort promenad till Vallentuna centrum med allt från shopping till kulturhus. Dessutom når du både Arlanda och Stockholms city inom en halvtimme. Den 23 augusti öppnar vi vår visningslägenhet på byggarbetsplatsen. Välkommen att träffa oss på Smidesvägen/Häggatan i Vallentuna kl. 12-14.

Endast ett fåtal personer kommer att tillåtas att visats i lägenheten samtidigt med anledning av Covid-19. Anmäl därför gärna ditt intresse till maria.jansson@svensknyproduktion.se så kan vi planera upp visningstid för dig.

 

Läs mer Dölj
Åke sundvall

Bostadsväljare

Alla dokument för Brf Smeden laddar du ner här

Bofakta Smeden Hämta
Brf Smeden Magasin Hämta

Kontakt

Maria Jansson

Maria Jansson

Ansvarig Mäklare


072-157 05 28

Tim Svalling

Tim Svalling

Projektchef


08-505 580 00

Såhär köper du en lägenhet i Brf Smeden

Du tar kontakt med ansvarig mäklare, Maria Jansson, på Svensk Nyproduktion och berättar vilken lägenhet du är intresserad av. Om du önskar att boka en lägenhet skrivs ett så kallat Förhandsavtal som är bindande för båda parter. Ett förskott (handpenning) om 10 % av den totala köpeskillingen skall betalas in till bostadsrättsföreningen först i oktober 2020.

Du skall också kunna visa ett lånelöfte när Förhandsavtal tecknas. Om du är intresserad av en parkeringsplats går det bra att anmäla detta till mäklaren i samband med att du tecknar Förhandsavtalet. Parkeringsplatser fördelas enligt turordning. Avtal gällande garage skrivs separat.

Läs mer Dölj
Åke sundvall
Åke sundvall

Enkelhet som röd tråd i vardagen

I Brf Smeden går enkelheten som en röd tråd, såväl när det gäller funktionalitet som social hållbarhet och läge. Under huset finns garage, som du når genom att ta hissen direkt från ditt våningsplan. Varje lägenhet har ett förråd i källaren som enkelt nås med hiss. Fina strövområden och natursköna motionsslingor har du runt knuten, och Vallentuna centrum med ett brett utbud av shopping, kultur och service ligger en kort promenad bort. Närheten till Arlanda öppnar upp möjligheten att snabbt ta sig ut i världen, och söker du storstadens puls finns Stockholms city på en halvtimme.

Goda förutsättningar för gemenskap och samhörighet grannar emellan

Att skapa en bebyggelse rik på variation i typ, höjd, form och stil har varit ett övergripande koncept från kommunens sida som Åke Sundvall tillsammans med Bertil Molin och Johan Nylind på ÅWL Arkitekter tagit fasta på. Kvarteret ska kännas småskaligt samtidigt som det ska finnas en stabilitet i gestaltningen, vilket har gjort att huset har fått en tydlighet mot gatan och en mjukare framtoning in mot gården. Kontraster som ger ett spännande intryck.

– Husen i området varierar från fem våningar ner till radhusstorlek med bara två våningar, vilket skapar ett trivsamt, dynamiskt bostadsområde som på ett fint sätt svarar upp till visionen att få fram en variation i form och stil. Dessutom är det en lagom stor gård med en lagom mängd lägenheter – en viktig aspekt när det gäller att skapa goda förutsättningar för gemenskap och samhörighet grannar emellan.

Detta är en del ur vår intervju med arkitekten till Smeden, Bertil Molin. Läs mer på vår blogg Mellan väggarna.

Läs mer Dölj
Åke sundvall
Åke sundvall

Det officiella spadtaget är nu taget!

Den 10 oktober 2019 hade vi ett första officiellt spadtag för våra 64 lägenheter samt för det äldreboende vi bygger i samma kvarter. Meverkande på spadtaget var förutom Åke Sundvall även Humana samt Vallentuna Kommun. Spaden med tre ”armar” hölls utav Åke Sundvalls VD Martin Sundvall, Kommunstyrelsens ordförande Parisa Liljestrand samt Anders Broberg, affärsområdeschef Humana Omsorg.

Läs mer om äldreboendet här.

Visa närliggande:

Bekvämt boende i Brf Smeden - anmäl ditt intresse idag!

Anmäl intresse