Byggsandra besöker Marketenteriet på Rindö

Byggsandra har de senaste två åren arbetat aktivt med att inspirera fler att hitta till byggbranschen, såväl kvinnor som män, och tar initiativ till att påverka och förändra i en positiv riktning vad gäller inkludering, schyssta villkor och jämställdhet.

Publicerad: 8 October, 2020

I sin serie “Byggsandra Besöker” åker entreprenören och bygginspiratören Sandra Mobaraki runt till olika representanter inom byggbranschen i syfte att lyfta allt det positiva som faktiskt görs inom branschen och få fler att hitta hit. Byggsandra vill lyfta fram positiva exempel som förändrar i det lilla samtidigt som hon också gärna debatterar större strukturella problem som vi gemensamt genom kommunikation och insikter kan lösa.

Under året har Byggsandra besökt vårt projekt Marketenteriet på Rindö två gånger och nu är hennes avsnitt på YouTube ute.

Här kan du titta på klippet och inspireras av det fina huset och vilken transformation som gjorts: https://www.youtube.com/watch?v=ufBBdlwjy-Q&feature=youtu.be

 

Missa inga nyheter från Åke Sundvall

Låt oss hålla kontakten för uppdateringar om vad som är på gång hos oss, få koll på nya bostadsprojekt och inspiration inför bostadsköp.