Kaffe bryggt av omtanke för medarbetarna

En symbol för ett ständigt pågående arbetsmiljöarbete – men framförallt ett riktigt gott byggkaffe av omtanke om medarbetarna. Nu släpper Åke Sundvall sitt egna kaffe som är framtaget tillsammans med familjeföretaget Lindvalls kaffe. Hanna Lindskog, kommunikationschef på Åke Sundvall, berättar om tankarna bakom.

Publicerad: 19 September, 2019

Hanna Lindskog, kommunikationschef på Åke Sundvall

Ett kaffe bryggt av omtanke. Så beskriver Hanna Lindskog det egna kaffet som lanserats på deras byggen och kontor. Syftet är att belysa sitt kontinuerliga arbetsmiljöarbete – samtidigt som det är en konkret insats att öka trivseln på arbetsplatserna.

– Kaffe förändrar inte allt, men en god kopp kaffe ger definitivt en bra start på dagen.  Vi ser kaffet som en symbol för vårt ständiga arbete att göra miljön på våra byggen till en ännu bättre plats för alla som jobbar där. Vi vet att även små detaljer kan ha stor påverkan ­– och detta är ett sätt att visa det, säger Hanna Lindskog.

Kaffet är framtaget tillsammans med det lokala kafferosteriet Lindvalls kaffe, även de ett familjeföretag, som är verksamma i Uppsala. Ett gediget arbete har skett för att ta fram ett kaffe med stor omsorg om smak och kvalitet.

– Tanken är att kunna erbjuda ett riktigt gott kaffe på våra byggen och arbetsplatser, för vi vet att det uppskattas, ger en bra start på dagen och leder till nya möten. Kaffet är en viktig katalysator för att fortsätta på vår utslagna väg – att skapa stadens mest omtyckta områden.

Genom ständig utveckling och stort engagemang skapar Åke Sundvall hus som håller länge, sätter prägel på kvarteret och får människor att trivas. En nyckel till framgång är bra stämning på arbetsplatsen och en omtanke i vardagen, säger Hanna Lindskog.

– Vi har funnits i snart 80 år och det starka engagemanget från familj och medarbetare är påtagligt. Det är vi tillsammans som bygger Åke Sundvalls vi-känsla och det som innefattas av vår devis ”Byggt av omtanke”. Att ta fram ett riktigt gott kaffe är en del av den omtanken.

Läs mer om kaffet på https://akesundvall.se/bryggt/.

 

 

Missa inga nyheter från Åke Sundvall

Låt oss hålla kontakten för uppdateringar om vad som är på gång hos oss, få koll på nya bostadsprojekt och inspiration inför bostadsköp.