”På bloggen samlar vi berättelser om staden, husen och människorna”

Nyligen lanserades Mellan väggarna, Åke Sundvalls blogg om allt från stadsbyggnad till inredningstrender. Kommunikationschefen Hanna Lindskog berättar om varför en blogg behövs – och vad man som läsare kan förvänta sig.

Publicerad: 21 May, 2019

Hanna Lindskog, kommunikationschef på Åke Sundvall

Varför har ni startat en blogg?

– I alla olika delar av verksamheten möter vi människor med kloka tankar och idéer om allt från husens arkitektur till hur man ska inreda dem. Dessutom möter vi många kunder som efterfrågar mer bakgrund och tankar till varför vi valt att planera ett område på ett visst sätt, varför våra hus ser ut som de gör och hur vi svarar upp på vår vision om att bygga stadens mest omtyckta områden. Vi kände att en blogg hade varit ett bra forum att berätta om allt detta – så vi gjorde slag i saken och skapade en!

Vad är syftet med bloggen?

– Jag tycker att syftet handlar om att bjuda på både kunskap och information till alla grupper som vi på Åke Sundvall för en dialog med. Relevant och intressant innehåll riktat till alla våra olika målgrupper – hyresgäster och bostadsköpare, markägare och finansiärer, medbyggare, mäklare, fastighetsförvaltare och så klart även nuvarande och framtida medarbetare.

Vad kommer man att kunna läsa om?

– Det kan vara tips och inspiration kring hur man inreder sitt hem eller uteplats, kunskap om köpprocessen och vad man bör tänka på när man flyttar till en nyproducerad bostad, insikter i hur en arkitekt tänker, intervjuer med medarbetare, hemma hos-reportage, historiska inslag om hur Stockholm såg ut förr – ända bak till 1942 när Åke Sundvall grundades. Vi bjuder helt enkelt på läsning som rör staden, husen och människorna.

Vad hoppas ni att bloggen ska ge?

– Vi hoppas kunna skapa ett engagemang kring våra tankar och idéer och att de som besöker vår sajt ska hitta till bloggen och bli inspirerade, få ny kunskap och nya insikter. Vi är verkligen öppna för förslag när det gäller innehållet – tips och idéer mottages tacksamt. Är det något man skulle vilja läsa om är det bara att höra av sig till oss via våra sociala kanaler eller maila info@akesundvall.se.

Missa inga nyheter från Åke Sundvall

Låt oss hålla kontakten för uppdateringar om vad som är på gång hos oss, få koll på nya bostadsprojekt och inspiration inför bostadsköp.