God helg och gott nytt år!

Nu tar vi snart julledigt men innan det skulle vi vilja önska dig en god helg och en bra start på det nya året.

Publicerad: 21 December, 2022
kv Omtanken

Under 2022 har vi firat att vårt företag fyller 80 år. Det har vi firat med allt från ledarskapsutbildningar, utveckling av vår affär och verksamhet, konferens och strategi för fortsätta vara verksamma i 80 år till, minst. Vi skapade till och med ett spel för att utmana varandra i att skapa stadens mest omtyckta områden.

Kansliskrivargränd_Verket_Rosendal Uppsala

Vi lämnade över kvarter Terrassen till Heba, ett kvarter om 147 Svanenmärkta hyresrätter som vi byggt i Rosendal och som nu förvaltas av Heba. På andra sidan gatan arbetare vi vidare med att färdigställa de 159 Svanenmärkta bostäderna som ingår i kvarter Verket - ett kvarter med blandad upplåtelseform där vi från februari 2023 kommer välkomna de första hyresgästerna när vi expanderar vår förvaltning till Uppsala.

Pålslag med Emma Feldman för kvarter Atlas i Barkarbystaden

Tillsammans med kommunstyrelsens ordförande, Emma Feldman, genomförde vi ett pålslag tillsammans med OBOS för kvarter Atlas i Barkarbystaden. Atlas kommer bli ett kvarter som ska underlätta i vardagen för de boende och bli ett viktigt nav för alla som lever i Barkarbystaden. Bland de 300 Svanenmärkta bostäderna kommer det bli blandad upplåtelseform med såväl bostadsrätter som hyresrätter.

Kv 18 i Barkarbystaden

Överlämning på Kvarter 18, Barkbiten, i Barkarbystaden till ByggVesta som vi byggt på deras uppdrag.

Arabesken 1_054_webb

I Årsta har vi renoverat och moderniserat Arabesken, ett hyreshus om 37 bostäder åt Heba.

Alltid lika roligt att få lämna över nycklar till våra köpare av bostäder - vi avslutade året med att välkomna köparna av Panorama Väst i Bredäng och ser fram emot att välkomna resten av kvarteret under 2023.

Vi skänkte vår julgåva till Musikhjälpen som i år hade temat "För en tryggare barndom på flykt från krig". Ett tema som vi önskar inte skulle behöva finnas men till den dagen, vill vi vara med och göra allt för att alla barn ska få en trygg barndom utan krig.

Missa inga nyheter från Åke Sundvall

Låt oss hålla kontakten för uppdateringar om vad som är på gång hos oss, få koll på nya bostadsprojekt och inspiration inför bostadsköp.